Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 18:59 - Златен пръст за Волен.!.
Автор: zombiemorning Категория: Други   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
1



  След последните прояви на Болен Сидеров, вече не зная какво да кажа. Още по-непонятно ми е и какви са мотивите, подтикващи народа да гласува за човек, който не е донесъл нищо за страната си, но се изявява като патриот. 
   Първо нека да уточним, че волен не е никакъв патриот. Той е чиста проба шовинист, който нарича себе си националист, но действията му го определят повече като фашист. а всичките му "истини" и обещания са просто популистки заблуди и политически трикове. Явно обаче има хора, който му вярват и за това реших да разгледам поведението му от последния един месец.
   Нека да започнем с пияния до козирката Волен, който тръгна да търси сметка от гражданин за това, което предлага в магазина си. Тръгна с доноси и клюки, без никакви доказателства в своя полза да се разправия с човека. Тук отново не мога да разбера, как хората не проумяват, че всяка фраза на този човек е като извадена  от колонка в жълт вестник. Това не е чудно, нали все пак е бил журналист, но като такъв би трябвало да прави по-задълбочено проучване и да ни даде някакви по-достоверни аргументи в защита на тезата си. Какво бе неговото обяснение обаче - Продавал бил контрабанда! Не зная дали господин Сидеров е запознат, но за тази цел има и правораздавателни органи, които може да сезира. Явно след като неговото поведение остава безнаказано, той се е убедил, че те не работят и е тръгнал сам да се разправия, репресираики и без това изчезващия малък и среден бизнес.
   Вчера бе върхът в идиотското му поведение, като с едно свое действие, нанесе удар по две от най-важните звена за развитието на една държава - образованието и културата. Волен Сидеров, като един истински патриот, какъвто НЕ Е, тръгна сам да търси сметка от студент в НАТФИС. По негови думи, защото той го бил ударил. Кой? Откъде има данните му? Това не стана ясно, нито за нас, нито за самия Волен. 
   По-интересно изказването, което направи един от съпартийците на Сидеров на излизане от РПУ-то, а именно, че в НАТФИС над 70% от студентите са дегенерати и хомосексуалисти. И тук вече стана страшно. Тук в пълна степен личат фашистките убеждения на партия АТАКА. Политически лидер да напада човек заради сексуалността му вече е в разрес с всички цивилизовани практики. Това е вмешателство в личня живот на гражданите.  С поведението си членовете на тази псевдо-националистическа партия рушат принципите на демокрацията. Те нападат жени (спомнете си случая с френското пресаташе), хора от малцинствата, хомосексуалисти и студенти, което явно е достойно поведение за доста хора, щом гласуват за тях.
   Вандализма упражняван от Волен и мутренското му поведение показват по идеален начин положението в нашата страна. Той използва политическия си имунитет като чадър за това си поведение и остава безнаказан. Но ако оставим да му се размине и този път, това ще е толкова акт на насилие срещу българската култура, колкото и самото поведение на Сидеров. Ако проявим толерантност към неговото поведение и си затворим очите и този път, ще означава, че сме развили резистентност към упадъка и лудостта в собствената си държава. Най-патриотичното действие за България е да ампутираме гангренясалия Волен от политическия ни елит. Неговото мислене е архаично и принадлежи на една отминала епоха, а ние трябва, без каквито и да било сантименти, да се отървем от него. Образованието и културата са пътя към спасението на нашата държава и ако Волен застане на този път, ние трябва да го прегазим. А това няма да стана, като гласуваме за него.
   Последните редове са именно към заблудените овци гласуващи за партия АТАКА. Хора, защо гласувате за човек биещ се със студенти? Когато през 1907 година княз Фердинанд затваря Софийския университет, следват масови протести. Ти, слепи и глупави народе, къде си сега? Защо не си по площадите? Защо гласуваш за хора посягащи на собствената ти култура? Защо търпиш това поведение от човек, на когото ТИ си работодател? Не зная дали, ще продължиш да гласуваш за АТАКА. не зная дали пръста на Волен е златен за ДПС, но аз за него имам един среден и на следващите избори, ще му го покажа с радост и национално достоинство. 

 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zombiemorning
Категория: Други
Прочетен: 26127
Постинги: 22
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930